10 IRRITATIES TIJDENS DE GYMLES!hey mensen jullie kunnen het allemaal vast wel glass en tijdens gymles zijn er behoorlijk wat irritaties daarom heb ik hier voor jullie team irritaties tijdens gymles om en ik heb trouwens ook een leuk nieuwtje over een eigen magazine daarover later meer in deze video in het auto moeten blijven kijken en wel heel leuk zo class vindt mag jij nou weer via grappig ja eigenlijk best wel eigenlijk best wel wat ja eigenlijk best wel meneer oké wat meneer haegens zo grappig vond zou push-ups doen een miljoen miljard 80 push-ups nu beginnen in miljoen miljard 80 pushups dat is echt echt superveel dat is heel erg veel ja en dan dat jij nu zit de klager krijg je er nog 10 bij en je miljoen een miljard 90 push-ups nu beginnen dan git yo bedankt en sorry nee even kijken dan kies ik ben heel goed ik kan heel goed marcel yea wat ik ook al keer dan wil ik maar het maar het is mij john slim het is makkelijk maar dit meisje voor je vrienden ja dan hiërarchisch ik er natuurlijk peter maar peter zit geen bal hij kan is een bal hanger oh ik ben als enige dan wil ik mij ja dan wil ik de bank gaar kom op jij die talamone wat is het nou ruzie de opschieten en over hebben over heb mama god mooi keyser ik toch kunnen uit hallo hallo hallo hallo [Muziek] zo dames heren tijd voor treuren val niet weet het geen slinger worpen voor dus kunnen jullie krijgen ze mooi willen of willen wat doe je man ik zeg toch rustig aan job sorry rustig duo kijk nou hoe gaat ie ja sorry maar verder jongens rustig al binnen sorry ik lacht hebben nou gewoon even rustig aan doen hè sorry ja niet 8 gooien weet je wat ik gewoon andere kant op oké goed gewerkt er allemaal we zijn klaar voor vandaag denk aan hygiëne even douchen allemaal naar me terug klaslokaal in ja klopt matthias zeggen maar ik ga echt niet douchen ik heb al jaren doe ik als ik hem op nee ik bedoel ik dus thuis wel eerder we gaan we douchen ja ja meneer hamm in china top want tegenwoordig zijn ook heel veel kinderen die na het sporten niet gaat douchen super onhygiënisch tussen douchen meneer ik ben m'n handdoek vergeten dus ik kan helaas niet douchen handdoek en probleem ja ik ben zeker geen met zeer muzikaal treedt passen dus ik doe zal de mijn box met mijn show neer dus ik kan helaas niet er wat eentje een geur grappig shampoo het sponsje maak van koraal het middellandse zee volg mijn god ja dossier [Muziek] wanneer ik ben weer begint weer vergeten je mee te pikken [Gelach] nee ik ga echt niet meer hem en onder boek je me echt niet wat ook gebeurt ik ga niet in no way no [Gelach] [Applaus] groot deel m-klaver volgeling ja met de ringen het westen yuri van gelder gram nee nee ik ga meedoen aan de waar maakt niet druk alleen gerard kon het niet maar die komen ook echt helemaal niks ik noem een keer voor je het goed op [Muziek] zoek oké hij je toch of niet ja oké ja ik zat vast op we gaan huis ze klaar ik zit vast meneer queyras en vandaag gaan iets heel leuks doen s waarom zeg je oh yes zegt u dat een super leuks gaan doen en ik al veel leuke dingen jij niet dan was de leraar sector logisch wil niet meteen zeggen dat blog leuk voor ons he we gaan iets super leuks doen of juist de de piepjes test leuk piepjes test ja dat is super leuk als een super leuk nou veel plezier luister het is heel simpel je gaat alleen in eerbiedig en de tussen de lijnen en voordat de piep je gaat wat jij over de lijn zijn oké en mannen stopt wanneer je op de grond neer valt omdat je uitgeput bent of dood assen boele wacht [Muziek] [Muziek] oh gelukkig ik zit nieuwere nick jonas vandaag gaan we op bal doen of ball head of brand met van rood bal goed zoals jullie weten spelen we of bal met deze drie kilo zware bal ik maar laten we zien hoe het gaat ja maar ik weet heel die toen al werkt kijk zo makkelijk is het jongens oh [Muziek] willen ook nog steeds moest naar beneden manier met de geen watje hebben maar ik durf niet ach overzichten glijden naar beneden niks want je weet ik ben bang dat ik wil handen verbrandt nee gebeurt bijna nooit oké oké daar ga ik helemaal niks aan de hand dans irritant hè maar ons eigen magazine jawel jawel jawel mensen machine hebben jullie het al voorbij zien komen op social media het is niet zomaar iets namelijk een eigen maandblad jullie hebben allemaal vast wel eens gehoord van nou ja de linda of chantal wendy of wat dan ook maar nu heb je ook gewoon de dellen het is ongelooflijk we werken met een hele redactie aan ons eigen maandblad zoals ik al zei het wordt dus een maand blog met allemaal leuke nieuwtjes feitjes weetjes over youtube internet in het algemeen hypes leuke interviews stad van alles in ons team en dan ook nog allerlei strips in van rick ja het is te veel om op te noemen het is geweldig vanaf 29 november ligt het blad in de winkel dus dan heb je vol december een geweldig maandblad ben je al benieuwd en wil je al een abonnement nemen dat kan klik dan op de link in de beschrijving mam mensen dat was mijn geweldige promopraatje voor ons magazine wat ik echt te gek vind het is bizar wat er allemaal gebeurt dit jaar een eigen film een eigen magazine mijn ochtend plof kamer roy slash journalistiek bedankt voor het meedoen aan deze video en natuurlijk bedankt voor het meedoen in mijn magazine heel tof oh en niet te vergeten natuurlijk de winnaar van de prijs uit de vorige video is geworden [Applaus] en het deze video heb ik natuurlijk ook weer een prijs weg wil je kans maken op deze wet er een beetje in klik gratis abonneren op de hoogte blijven van de nieuwste video's en bedankt voor het kijken laat u [Muziek]

41 Comments

 1. Het is geen piepjes test maar de shutel run

 2. ik heb een douch

 3. roy

 4. Een goede video

 5. Roy

 6. 7:56 hij zegt 3 kilo maar er staat 5

 7. Mijn broer heet Travis

 8. Royhockeystick

 9. Dat die je ook aan je duimpjes omhoog

 10. Die Roy vaker in je video want dat is leuk als hij mee doet

 11. Piepjestest is stom ik had wel nog een week keelpijn

 12. Ik hep er ook een dylen❤️❤️

 13. De pipjestest hep ik ook👍👍👍👍✌️✌️✌️✌️

 14. wij deden gisteren de piepjestest

 15. Royalistiq

 16. Doe vaker iets met royalistiq

 17. Roy zal maar je gymleraar zijn… 😂

 18. Als de gymmeester ziek is

 19. #dylanhaegens

 20. Niet waar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Gymles is juist leuk

 22. Ok

 23. Yes eindelijk

 24. ik ben rayan

 25. Op mijn school deed ik mee aan een onderzoek en toen moest ik elke maand de piepjestest doen😭😭😭😭

 26. Warom maak je Rikc bijna dood

 27. dylan is echte een dombo maar roy is echt knap

 28. Nog eentje: Meiden die de hele tijd zeggen “SHOOT” tijdens hockey

 29. 0:47 mijn vader is een echte militair

 30. Dat is gewoon roylistix

 31. Jo royaliatiq

 32. Wie heeft er ook haat aan de piepjestest 😂

 33. en op 5.15 moet je dylan zn gezicht zien (>.<)

 34. mijn grootste iritatie bij gym is dat de lrkr. altijd de "beste" voorttrekken en meer aandacht geven terwijl de "minder goede" meer begleiding enz nodig hebben

 35. Ik ik ik ik ik ik mag ik gymles van jouw ik ik ik ik alstublieft maar dan niet zo streng en ik wil niet zo graag opdrukken

 36. Ik

 37. roy geniaal echt geniaal

 38. Abonneer allemaal op du kan dan heeft hij 3miloen abnees

 39. ik wil ook gymles van Roy Lol

 40. Royallipstik

 41. 8:47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *